Single Blog Title

This is a single blog caption
7
Feb

FIRA D’OCUPACIÓ ALT EMPORDÀ +45 – 2020

La Fira d’Ocupació Alt Empordà +45, enguany arriba a la seva 4a entrega. El proper 11 de març de 2020 tindrà lloc al pavelló municipal de Vilafant Joel González, la 4a Fira d’Ocupació Alt Empordà +45, organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Castelló d’Empúries, Figueres, Roses i Vilafant, el Consell Comarcal de l’alt Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Enguany la fira torna als orígens, oferint un dia de dedicació exclusiva al col·lectiu dels aturats majors de 45, l’11 de març de 9:00 a 15:00. L’objectiu és contribuir a facilitar la recerca de feina i inserció laboral a un dels col·lectius amb més dificultats de la comarca.

Per tal d’acostar els empresaris amb els demandants de feina se’ls obre el període de presentació d’ofertes a través del formulari digital, que culminarà el 26 de febrer. Un cop recollides i validades les ofertes de feina es podran consultar el portal www.firaocupacioae.cat. On els interessats podran concertar hora d’entrevista amb les empreses.

Durant la fira les entrevistes de feina tenen un paper cabdal i es complementen amb xerrades motivacionals, risoteràpia i taller d’imatge personal per tal d’aprofitar el temps entre entrevista i entrevista, capgirant el dia a dia

L’altre col·lectiu que enregistra dades significatives d’atur és el dels joves entre 16 i 29 anys. Per ells es dedicarà la Fira d’Ocupació Alt empordà el proper 15 de maig a Castelló d’Empúries.

Leave a Reply