Single Blog Title

This is a single blog caption
4
Mar

Inscripcions obertes a la Fira d’ocupació +45

El proper dia 11 de març de 2020, a les 9h, tindrà lloc al Pavelló “Joel González” de Vilafant, la Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries, Vilafant, Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Amb aquesta edició es consolida la Fira d’Ocupació Alt Empordà per a majors de 45 anys que s’havia organitzat durant els darrers anys 2017 i 2018 i que va créixer àmpliament el 2019 gràcies a la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona.

El col·lectiu a qui va adreçada la fira és a majors de 45 anys amb l’objectiu de contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats a nivell comarcal.

La Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 com en les edicions anteriors, serà un espai d’intermediació d’ofertes de treball on les empreses podran dur a terme entrevistes de selecció amb els candidats/es. A més de les ofertes laborals, s’oferiran tallers per a la recerca de feina i estands informatius de formació a la comarca de l’Alt Empordà. Totes les activitats són gratuïtes i s’ha de realitzar inscripció prèvia.

Enguany ja han confirmat l’assistència més de 25 empreses i s’oferiran més de 80 ofertes de feina. Les persones interessades en participar-hi ja poden inscriure’s prèviament a la Fira a través de la web: www.firaocupacioae.cat i concertar entrevista amb les empreses participants així com als tallers de recerca de feina que l’hi ofereixen.

L’Ajuntament de Roses posa a disposició de les persones de Roses que vulguin assistir a la Fira d’un servei d’autobús gratuït de Roses a Vilafant. Cal reservar plaça del bus prèviament a la web de la Fira www.firaocupacioae.cat

Leave a Reply