Què és?

La 4a Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 organitzada per els ajuntaments de Figueres, Castelló d’Empúries, Vilafant, Roses, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya s’adreça al col·lectiu de majors de 45 anys.

La Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 tindrà lloc el proper dia 11 de març de 2020 a Vilafant (Pavelló Municipal ‘Joel González’)

Aquesta iniciativa vol contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats, a nivell comarcal.

La Fira d’ocupació Alt Empordà +45 és un espai d’intermediació d’ofertes de treball on les empreses podran dur a terme entrevistes de selecció amb els candidats/es, segons el perfil sol·licitat prèviament.

Les ofertes es podran consultar a partir del dia 27 de febrer de 2020 i les persones interessades podran concertar entrevistes amb les empreses a partir del dia 2 de març de 2020 a través d’aquesta mateixa web.

A més d’intermediació d’ofertes, la Fira compta amb informació de l’oferta formativa disponible a la comarca de l’Alt Empordà per a persones amb ganes d’aprendre i/o reciclar-se amb l’objectiu de trobar una ocupació, millorar el lloc de treball actual o simplement adquirir més coneixements per a un creixement personal així com tallers relacionats amb la recerca de feina.

ORGANITZA