Irene Compte Lobera

Formadora en Habilitats Comunicatives i Desenvolupament del Lideratge

Irene Compte Lobera

Formadora en Habilitats Comunicatives i Desenvolupament del Lideratge

Biografia

Formadora en Habilitats Comunicatives i Desenvolupament del Lideratge – 2019

Nascuda a Barcelona el 1973.
Formació multi-disciplinar a nivell universitari i post‐universitari a centres educatius d’Espanya, Holanda, Àustria i EEUU.
Fluïdesa a nivell professional en 5 llengües: català, castellà, anglès, francès i italià.
Fundadora (2016) del projecte Prosivendola.com, marca des de la que treballa com a Consellera, Assessora i Formadora a professionals i empreses per la millora de la seva comunicació interna i externa.
Formadora en habilitats comunicatives des del 2012, especialitzada en comunicació i empresa, habilitats comunicatives per parlar en públic i comunicació interpersonal dins equips complexos.
Habilitats i experiència com a comunicadora versàtil en cursos, conferències, actes, presentacions, moderacions i relacions amb mitjans a Europa, Àsia i Amèrica.
Especialitzada en la comunicació interna i externa dels projectes i els equips, amb experiència nacional i internacional en comunicació corporativa.
Formadora amb més de 20 anys d’experiència internacional en els àmbits de la tecnologia, l’urbanisme i l’empresa.
Experiència professional de 20 anys com a directiva als sectors de l’administració pública (institucions educatives, culturals i associacions), l’emprenedoria i l’empresa privada.
Competències polivalents en la gestió de projectes i equips complexos.